Coco Chanel Mademoiselle

1 - Coco Chanel Mademoiselle Edt Spray

De Coco Chanel Mademoiselle Edt Spray verdient plek 1 in de top 10 damesgeuren met dank aan haar krachtige eigen karakter en verrassend frisse geur. De zuivere accenten van patchoeli en vetiver in de basis benadrukken het slanke silhouet van de compositie.

2 - Lancome La Vie Est Belle Edp Spray

De Lancome La Vie Est Belle Edp Spray bevat een unieke flacon die een glimlach symboliseert. Een eau de Parfum voor dames die is samengesteld uit de meest zeldzame en zuivere, natuurlijke ingrediënten zoals de pure extracten van Iris pallida, Sambac jasmijn, Oranjebloesem en Patchouli. Lancome La Vie Est Belle Edp Spray is een zoektocht naar geluk.

Lancome La Vie Est Belle
Chanel Allure

3 - Chanel Allure, Femme Edp Spray

Op plek 3 hebben we de Chanel Allure, Femme Edp Spray. De Chanel Allure, Femme Edp Spray is een elegante geur, de definitie van elegantie volgens Mademoiselle Chanel. Charismatisch en natuurlijk een bloemig-fris-oriëntaals parfum met zes facetten dat bij iedere vrouw op een andere manier tot uitdrukking komt. De Allure parfums van Chanel is het parfum van een stralende, echte vrouw, die haar natuurlijke elegantie laat spreken door haar blik, haar aanwezigheid, haar gratie en haar charisma.

4 - YSL Black Opium Intense Edp

De YSL Black Opium Intense Edp krijgt haar plek in de top 10 damesgeuren door haar oriëntaals, kruidige geur met sensuele noten van jasmijn en mysterieuze noten van absint. Een combi van een heerlijke frisse, maar toch een kruidige geur die lang blijft hangen.

YSL Black Opium Intense
YSL Libre

5 - YSL Libre Edp

De YSL Libre Edp verdient haar plek op nummer 5 door haar sterke, brutale en vrijgevochten vrouwen geur. Met de nieuwe interpretatie van Franse lavendel maakt LIBRE een unieke, vrouwelijke geur. Als een geurwolk die doet denken aan een zalig briesje vrijheid.

6 - MFKP Aqua Celestia Edt Spray

De top 10 zou niet compleet zijn zonder de MFKP Aqua Celestia Edt Spray. Met een heerlijke combinatie van engelse munt, mexicaanse limoen en zwarte bes uit de Bourgogne heeft deze verfrissende geur haar plek in de top 10 bemachtigd.

Maison Francis Kurkdjian
Givenchy L'Interdit

7 - Givenchy L'Interdit

De verleidelijke Givenchy L'Interdit parfum komt op plek 7 in de top 10 damesgeuren. Een heerlijke geur die je veel complimenten op zal leveren gemaakt van Oranjebloesem, Jasmijn, Tuberoos, Vetiver en Patchouli. Een perfecte geur voor iemand die niet veel parfum op wil doen maar wel de hele dag lekker wil ruiken.

8 - Hugo Boss Boss Nuit Pour

Hugo boss bracht in 2012 de heerlijke Hugo Boss Boss Nuit Pour op de markt. Ze verdient haar plek in de top 10 door haar wellustige, ongebruikelijke en oogverblindende facet.

Hugo Boss Boss Nuit Pour
Dior J'Adore Edp

9 - Dior J'Adore Edp

Als afsluiter van de top 10 damesgeuren hebben we de Dior J'Adore Edp. De verpersoonlijking van absolute vrouwelijkheid in een weelderig fruitig, floraalboeket. De parfum is een buitengewone geur omdat deze de uitdaging aangaat om aantrekkelijk te zijn met een originele signatuur. Een sensuele geur die niet zwaar is.

10 - Hugo Boss Boss Femme

Stralend vrouwelijk, zelfverzekerd en sensueel. De Hugo Boss Boss Femme verdient plek 10 in de top 10 damesgeuren door haar stijlvolle geur. Samengesteld met een topnoot met mandarijn, fresia en zwarte bes, de hartnoot bevat oriëntaalse lelie, Bulgaarse roos en bruidsbloem. De basisnoot van deze BOSS geur bestaat uit abrikozen-schil, zachte amber en satijnhout.

Hugo Boss Boss Femme