Promo header

Dure parfum

Waarom is parfum zo duur?

Het grootste gedeelte van de vaak dure prijs komt door de marketing rondom de parfum. De reclames die je op televisie ziet zijn van top kwaliteit en vaak zijn er ook grote idolen in te zien. Denk bijvoorbeeld aan de reclame van Dior Sauvage waarin Johnny Depp de hoofdrol speelt, of de reclame van Voce Viva's waarin Lady Gaga te zien is. De prijs die je dus voor parfum betaald is niet alleen voor wat er in het flesje zit, maar ook de belevenis eromheen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het prachtige flesje waar de parfum in komt of de naam van het merk.

Onze aanbiedingen

Onze producten zijn nog niet beschikbaar, maar zodra ze dit wel zijn kunt u ze hier zien!

Goedkoop parfum kopen net zo goed als dure parfum?

Goedkoop parfum kopen is niet altijd vanzelfsprekend. Bij Geurtjes-online doen we er alles aan om de parfums voor jouw zo goedkoop mogelijk te maken. Hierdoor kun je zelfs de beste merken voor een betaalbare prijs kopen bij ons. Maar ook binnen ons assortiment verschillen de prijzen erg van elkaar, maar wat is precies het verschil tussen een goedkope parfum en een duurdere parfum? Zoals al eerder aangegeven zit het verschil niet per-se in de kwaliteit van het geurtje maar meer de belevenis eromheen. In onze top 10 damesgeuren en onze top 10 herengeuren vind je verschillende soorten parfum, van goedkope parfum tot duurdere parfums.

Goedkoop parfum kopen
Chanel parfum

Goedkoop parfum kopen of dure parfum?

Goedkoop parfum kopen? Of kies je dure parfum boven goedkoop parfum? Deze vraag hangt echt af van je eigen ervaring en gebruik. Goedkoop parfum kopen kun je doen als je niet veel geld uit wil geven aan een dure geur, snel door je parfum heen bent of gewoon omdat je die ene parfum zo perfect bij je vind passen. Maar er is ook niks mis met duurdere parfums, deze parfums komen vaak in een chiquer flesje en kunnen langer blijven zitten dan goedkopere parfums. Of je nu goedkoop parfum koopt of voor de duurdere varianten gaat, het is belangrijk dat je altijd een weloverwogen beslissing maakt voor jouw nieuwe geurtje.

Aanbevolen producten

Onze producten zijn nog niet beschikbaar, maar zodra ze dit wel zijn kunt u ze hier zien!